Metode de plata

Mr.Brand » Magazin de produse originale, Incaltaminte de calitate (mrbrand.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata online - PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele mrbrand

Rate fara dobanda cu cardul BRD - 4 rate


Acum poti cumpara cu cardul BRD in 4 rate fara dobanda.

Rate fara dobanda cu cardul STAR de la Banca Transilvalia


Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda

Start BT card

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

  

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( daca se poate pune linkul- http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile 

comision zero la toate cumparaturile  plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international